Intohimoni

Minusta on tärkeää, että jokainen saa keskittyä tekemään sitä, missä on hyvä ja mitä haluaa tehdä. Minä tykkään auttaa yrityksiä menestymään paremmin. Yksi menestyksen keinoista on, että ostohaluiset asiakkaat löytävät nettisivunne. Vahvuuteni on valjastaa numerot ja asiakasdatan yrityksenne käyttöön.

Moikka!

Olen Eero ja haluan tehdä sinulle maailman parhaan Google-hakusanakampanjan!
 

Mistä on kyse?

Olen valmis toteuttamaan sinulle Google-hakusanakampanjan mahdollisimman tehokkaasti! Sinun onnistumisesi on minun onnistumiseni.

Miten se tapahtuu?

Aluksi arvioidaan, mistä lähdetään liikkeelle ja asetetaan tavoitteet. Tavoitteena voi olla esimerkiksi näkyvyyden tai yhteydenottojen lisääntyminen tai verkkokaupan myynnin kasvu. Luodaan strategia, jonka toteuttamista minä seuraan.

Mitkä ovat edut sinulle?

Minä teen kaiken käytännön työn. Hankin tarvittavat tunnukset ja tilit, mietin hakusanat, mainokset, seuraan mainosten toimivuutta ja laadin raportin nettisivukäyttäytymisestänne kampanjan ajalta. Näin ollen sinulle jää aikaa keskittyä ydinosaamiseesi. Kampanjaa voi helposti jatkaa tai muuttaa. Sen avulla saat tietoa myös asiakaskäyttäytymisestä, jota voit hyödyntää yrityksesi kehittämisessä.

Hakuma, y-tunnus: 2956907-3

  • email
  • phone
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now